Diensten - Vochtbestrijding

laloe  Vochttechniek is meer dan 10 jaar als gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de vochtbestrijding, restauratiewerkzaamheden aan monumentale panden en betonreparatie. In die periode hebben wij ruimschoots bewezen over zeer specialistische kennis te beschikken om een zeer breed scala aan opdrachtgevers zo volledig mogelijk te kunnen ondersteunen in het vinden van duurzame professionele maatoplossingen.

Onze werkwijze is gericht op het leveren van kwaliteit. Met geavanceerde meetapparatuur voor het onderzoek ter plaatse, eventueel aangevuld met laboratoriumonderzoek, brengen wij u een gedegen advies uit.
Ieder probleem vraag een oplossing op maat. Of het nu gaat om vochtbestrijding, restauratie van monumentale panden, scheurreparaties in gevels, betonreparaties en renovatie of schimmelbestrijding.
Het is vanzelfsprekend dat hiervoor uitsluitend kwaliteitsproducten worden toegepast. Graag verwijzen wij u hiervoor naar onze producten.

Restauratie

Bij de restauratie van veelal monumentale panden is zeer specialistische kennis vereist om het object duurzaam te behandelen. 
Onze expertise op verschillende terreinen, zoals gevelreiniging met lage druk, straaltechnieken, gevelreparatie, vochtbe-strijding, gevelbescherming etc, wordt in één totaalpakket aangeboden.
Onze werkwijze is al veelvuldig toegepast bij monumenten die op de lijst van de Monumentenzorg voorkomen, waarbij onze adviezen en werkwijze hun goedkeuring kan hebben.

hydrofoberen

Door het hydrofoberen van gevels worden gevels duurzaam beschermd tegen vochtopname en vuilindringing. De gevel wordt volledig waterwerend gemaakt, terwijl de gevel wel dampdoorlatend blijft.
Hydrofoberen heeft een zeer gunstig effect op de warmte-isolerende eigenschappen van de gevel. Wist u dat 4 % vochtopname van uw gevel al leidt tot een reductie van de isolerende eigenschappen  van uw gevel met 50 %! Daarbij kan hydrofoberen dé oplossing zijn, wanneer na-geisoleerde gevels zorgen voor vochtdoorslag naar het binnenspouwblad. Desgewenst kunnen wij voor u de spouw vooraf drogen met onze hoogwaardige bouwdroging-apparatuur. Zie hiervoor ook bouwdroging.